advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 5 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 6 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 6 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Autosloop Grecav

   Het ontwerp van de Grecav brommobielen is uniek in zijn soort. De bouwmodellen zijn namelijk geïnspireerd door landbouwvoertuigen. In de jaren 60 is de fabrikant van Grecav ontstaan door twee bedrijven die fuseerden. De één was gespecialiseerd in landbouw werktuigen en de ander wist alles op het gebied van voertuigen en staalbewerking. In 2000 werd het eerste model van de Grecav brommobiel gelanceerd, de Grecav EKE. Met een tweedehands, schade- of sloopauto van dit merk, kun je geld ontvangen als je de brommobiel via Autosloperij.nl laat taxeren en daarna verkoopt.

   Grecav met schade verkopen

   Het is namelijk goed mogelijk dat je Grecav aan het eind van zijn latijn is, maar nog wel bruikbare onderdelen bevat. De autosloperijen waarmee wij samenwerken, zijn handig op het gebied van onderdelen recyclen. De kans bestaat dat in jouw schade auto nog een goedwerkende motor of accu zit, waarmee we iets kunnen doen. Je kunt jouw brommobiel laten taxeren, waarna wij een bod uitbrengen. Op ieder moment kun je hiermee akkoord gaan, zodat wij de Grecav van je overkopen. Hoe meer bruikbare onderdelen je brommobiel heeft, hoe meer geld je hiervoor terug ziet.

   Mooi geldbedrag voor tweedehands Grecav

   Dit geldt al helemaal voor een tweedehands auto. Het kan zijn dat je Grecav nog in goede staat is, maar je hem wel weg moet doen. Dan kun je ook contact opnemen met Autosloperij.nl. Want wij bieden meestal meer voor je tweedehands auto dan een dealer of andere autosloperij. Wat wij voor je Grecav bieden, ligt aan de hoeveelheid gereden kilometers, het bouwjaar en hoe goed je brommobiel onderhouden is. Je kunt de brommobiel bij de sloperij inleveren, maar het model kan ook thuis worden opgehaald op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt. Zo heb je er zelf geen stress over. In Nederland en België bieden wij de service om jouw brommobiel op te halen. Je krijgt dan direct uitbetaald en een RDW vrijwaring.

   Brommobiel modellen van Grevcav

   Grecav heeft in 2000 en 2010 een brommobiel model gelanceerd. Eerst was dit de EKE en daarna de Grecav Sonique. Binnen deze twee modellen zijn er verschillende soorten uitvoeringen. Als je vragen hebt over of jouw Grecav brommobiel en of wij deze inkopen, kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via een formulier op de website of via de telefoon. Hieronder de modellen:
   Grecav EKE
   Grecav Sonique

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Grecav".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl