Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 1 uur geleden
  Ford Ka
 • 2 uur geleden
  Hyundai I 10
 • 2 uur geleden
  Opel Agila
 • 2 uur geleden
  Toyota Toyota Prius
 • 2 uur geleden
  Kia Cee D
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Autosloop Microcar

Microcar is, naast Aixam, misschien wel één van de meest bekende merken als het gaat om brommobielen. En is daarmee dan ook de marktleider in deze categorie. Het afwerkingsniveau is hoog bij de Microcar en daarmee onderscheid dit merk zich van andere modellen. Microcar heeft heel veel verschillende modellen en is continu bezig om de brommobielen te verbeteren en het comfort en gebruiksgemak te verhogen. Brommobielen van Microcar hebben lage dorpels en hoge zittingen, waardoor het instappen gemakkelijker is als je slechter ter been bent. Omdat dit merk brommobielen zo in trek is, kun je die van jou gemakkelijk bij ons verkopen. Via onze website kun je jouw model laten taxeren, waarna wij een bod uitrengen.

Schade of sloop auto verkopen bij autosloperij

Ook als je auto schade heeft opgelopen, kun je bij ons terecht. Er wordt vaak gedacht dat een tweedehands, sloop- of schadeauto nauwelijks tot geen geld meer opbrengt. Maar zelfs als je auto total loss is, kunnen wij er wat mee. Het kan namelijk zo zijn dat de carburateur of je banden nog in goede staat zijn. Deze nemen we graag over voor een leuk prijsje.

Gratis ophalen Microbar brommobiel

Onze service is gratis en vrijblijvend. Als je de knoop hebt doorgehakt om je brommobiel door ons te laten inkopen, kunnen wij de auto gratis ophalen. Dit is mogelijk in Nederland en België. Zo kun je zelf beslissen op welk moment van de dag we langs mogen komen. Je krijgt direct betaald en heb verder nergens stress van. Als je de brommobiel liever zelf wilt inleveren, kan dit natuurlijk ook bij de sloperij die wij je hebben aanbevolen. Als je vragen hebt, kun je ons dag en nacht bereiken via de telefoon.

Modellen Microcar brommobiel

Deze modellen van het merk zijn bij ons bekend. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar als je een vraag hebt over Autosloperij.nl of als jouw brommobiel merk er niet tussen staat.

Microcar M-8
Microcar M-8 Premium
Microcar MC1
Microcar MC2
Microcar Virgo
Microcar Dué Initial
Microcar M.GO Initial
Microcar M.GO Dynamic
Microcar M.GO F8C
Micorcar M.GO Paris
Microcar M.GO Premium
Microcar M.GO Premium Highland
Microcar M.GO Highland X
Microcar Flex Tipper
Microcar Flex Highland X

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Autosloop Microcar".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl