Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen Blankenberge

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Blankenberge

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloperijen en autoslopen Blankenberge

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 3 mogelijkheden gevonden in Blankenberge.

Sloopauto ophaaldienst Blankenberge

Direct een gratis taxatie van uw auto! Sloopauto kenteken

Auto onderdelen Blankenberge

Zoek auto onderdelen voor uw auto! Sloopauto kenteken
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Opel Corsa-b uit
  4 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Renault Twingo uit
  10 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Renault Twingo uit
  50 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Porsche 928s Automatic uit
  54 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Volkswagen Bestel 0,8 D 50 Kw uit
  55 minuten geleden

Autosloperij Blankenberge

Heeft u een sloopauto en wilt u deze verkopen dan kan dat in de autosloperij in Blankenberge. Ook als u in een dorp in de buurt woont zoals in Zuienkerke, Zeveneke, Kruisabele, Damme of De Haan dan kunt u uw sloopauto of schadeauto verkopen bij de autosloop in Blankenberge. Een auto wordt al snel total loss verklaard, ook al zijn vele onderdelen helemaal niet beschadigd. Dit maakt dat de auto geen restwaarde meer heeft en niet meer verkocht kan worden, ook niet als schadeauto. Het is dan officieel een sloopauto en u kunt de sloopauto verkopen bij de sloperij. Ondanks het feit dat de auto total loss is verklaard kunt u vaak toch nog aardig wat geld ontvangen voor de sloopauto, omdat vele onderdelen nog intact zijn. Vooral als het een nieuwere of populaire wagen betreft kunt u nog aardig wat verdienen.

De auto naar de sloperij brengen

Als u de auto wilt verkopen aan een sloperij dan kunt u bellen voor een afspraak en vaak wordt de auto dan bij u thuis afgehaald. U kunt de sloopauto natuurlijk ook zelf brengen als u er nog mee rijden mag of als u de auto zelf kunt slepen. De sloopauto wordt vervolgens geïnspecteerd en er wordt gekeken hoeveel de auto waard is met het oog op sloopdoeleinden. Daarna krijgt u een bod te horen en als u akkoord gaar krijgt u het geld binnen 3 uur vaak al contant uitbetaald. Daarna wordt er door de medewerkers van het sloopbedrijf begonnen met de auto afbraak. Hierbij wordt rekening gehouden met de onderdelen die nog gebruikt kunnen worden. Deze kunnen later verkocht worden.

Auto onderdelen Blankenberge

U kunt via ons platform niet alleen uw sloopauto of schadeauto verkopen, maar u kunt ook zelf auto onderdelen kopen bij zo’n sloperij in Blankenberge. Tevens kunt u uw eigen auto onderdelen bij een autosloperij in Blankenberge verkopen.

Autosloperijen & autoslopen Blankenberge

Autosloperijen en autoslopen Blankenberge

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Blankenberge! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Blankenberge uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl