advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 17 sec geleden
    Mini Mini
   • 30 sec geleden
    Toyota Starlet 1.3 E2
   • 15 min geleden
    Opel Zafira-b-van Z19dth-dpf
   • 16 min geleden
    Renault Clio
   • 23 min geleden
    Volkswagen Touran
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Blower

   De blower van een auto wordt ook wel de aanjager of de blazer genoemd. Iedere auto, jong of oud, is voorzien van een blower. Het is belangrijk dat deze goed functioneert. Deze wordt namelijk op verschillende momenten gebruikt. Zo kan de blower worden ingeschakeld om voor lichtelijke verkoeling te zorgen, dus verkoeling in mindere mate dan de airco doet. Natuurlijk kan de blower ook in de winter worden gebruikt om de auto juist te vullen met warme lucht. Zijn je ruiten beslagen? Dan kun je de blower op de ruiten richten, waardoor je sneller weer vrij zicht hebt. Alles bij elkaar: het is gewoon heel belangrijk dat de blower van je auto goed functioneert.

   Er lijkt iets mis te zijn met de blower

   Een blower gaat gelukkig niet snel kapot, maar het is niet uitgesloten. In bepaalde gevallen doet deze het helemaal niet meer, in andere gevallen merk je dat er iets mis is. Zo kan het zijn dat de blower zichzelf uitschakelt en later weer inschakelt, maar je kunt bijvoorbeeld ook merken dat ede blaassnelheden wisselen, zonder dat je de stand zelf verandert. In bepaalde gevallen kan het zijn dat de kachelweerstand kapot is (een rood blokje dat in het kachelhuis te vinden is). Deze kun je verwijderen. Gaat deze draaien als je het tegen massa aanhoudt? Dan duidt dit op een kapotte kachelweerstand.

   Blower auto

   Voordelig een tweedehands blower kopen

   Als jouw blower kapot gaat, dan kun je deze eigenlijk altijd vervangen door een tweedehands variant van de sloop. Het grootste deel van de auto’s die op de sloop terecht komt, is namelijk voorzien van een nog goed werkende blower. Deze wordt gedemonteerd uit het sloopvoertuig. Je kunt tegen een scherpe prijs een gebruikte blower kopen om daarmee jouw kapotte blower te vervangen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Blower".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl