advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 minuut geleden
    Opel Corsa
   • 2 min geleden
    Opel Agila
   • 8 min geleden
    Seat Arosa
   • 15 min geleden
    Opel Corsa
   • 17 min geleden
    Volkswagen Passat
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Gratis je auto afvoeren

   Wil je je auto afvoeren? Bijvoorbeeld omdat je auto kapot is, omdat je inmiddels een andere auto hebt gekocht of omdat het een oude auto is? Dan kun je je auto tegenwoordig gratis laten afvoeren. Het mooie is dat je meestal zelfs een vergoeding krijgt voor je oude auto. Ook een oude auto vertegenwoordigt een waarde, al is die deels gedemonteerd. Hoewel het misschien niet geluk is om een koper te vinden, kan de autosloperij in de meeste gevallen toch een vergoeding voor je sloopauto betalen.

   Auto afvoeren

   Een auto die overbodig is, wil je waarschijnlijk af laten voeren. In tegenstelling tot vele andere soorten afval kun je een auto niet inleveren bij de stort of milieustraat. Als je auto wilt afvoeren moet je je wenden tot een autosloperij. Een autosloperij is het aangewezen punt om je auto in te leveren. Je ontvangt hier niet alleen een vrijwaring, waarmee je aan kunt tonen dat jouw auto is ingeleverd en wordt gesloopt, maar in veel gevallen ook een vergoeding.

   Vrijwaring

   Met een vrijwaringsbewijs kun je aantonen dat je niet langer de eigenaar bent van een voertuig. Een vrijwaringsbewijs krijg je als jouw auto verandert van eigenaar, maar ook als deze gesloopt wordt. Met een vrijwaringsbewijs kun je aantonen dat je niet langer verzekeringsplichtig bent en dat je geen wegenbelasting meer hoeft te betalen.

   Vergoeding

   De vergoeding voor een sloopauto is afhankelijk van allerhande factoren. Voorbeelden van factoren zijn: gewicht, bouwjaar, merk, model, schaarste en staat. Een auto met veel bruikbare onderdelen die gewild zijn in het tweedehands circuit levert meer op dat een auto die niet gewild is. Tevens levert een zware auto meestal meer op dan een lichte auto. Dat komt omdat er meer metaal kan worden gerecycled. In de meeste gevallen ontvang je tussen de € 50,- en € 150,- voor een sloper.

   Auto afvoeren autosloperij

   Auto laten ophalen

   Wil je je auto liever niet zelf inleveren, maar op locatie op laten halen? Bijvoorbeeld omdat de apk verlopen is of omdat je auto kapot is? Dan kun je tegenwoordig ook vaak bij de autosloperij terecht. Veel sloperijen hebben een eigen ophaalservice waarmee zij auto’s in hun omgeving ophalen. Deze service wordt in sommige gevallen zelfs gratis aangeboden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan van te voren goed naar je vergoeding en de kosten van de ophaalservice.

   Auto afvoeren in de buurt

   In Nederland zijn een paar honderd autosloperijen actief. Dat betekent dat je vaak niet lang hoeft te zoeken naar een autosloperij in de buurt. Je kunt je auto vaak dezelfde dag nog afvoeren. Als je de auto komt brengen, zijn hier geen kosten aan verbonden en in de meeste gevallen ontvang je zelfs een kleine vergoeding voor je voertuig.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Gratis je auto afvoeren".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl