advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 12 min geleden
    Fiat Dethleffs Globetrotter
   • 12 min geleden
    Suzuki Ignis
   • 26 min geleden
    Kia Sportage
   • 28 min geleden
    Suzuki Vitara Cabrio Jlx 16v E2
   • 42 min geleden
    Opel Corsa
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Hoe verkoop ik mijn auto aan de autosloperij

   Misschien wil je je auto naar een autosloperij in de buurt brengen. Bijvoorbeeld omdat je auto is veranderd in een sloopauto of een zogenaamde schadeauto is. Als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, vraag je je misschien af hoe dit werkt. Eigenlijk is het een vrij eenvoudige manier van verkopen, maar er zijn een aantal zaken waar je op moet letten. Daarom geven we je graag meer informatie.

   Kies een juiste autosloperij

   In jouw buurt zijn vast een aantal autosloperijen te vinden en ook op het internet zijn auto inkoop diensten. Bied je auto aan, dat kan telefonisch of per mail, en wacht het bod af. Je kunt eventueel ook meerdere sloperijen benaderen, zodat je een beter beeld hebt over de waarde van jouw sloopauto.

   Vergoeding en voorwaarden

   Bespreek de voorwaarden zoals gratis ophalen, vrijwaringsbewijs op locatie en vergoeding per bank of contant. Kom je tot een akkoord over de vergoeding? Dan kun je een afspraak maken. Vraag voor de zekerheid om een bevestiging. Op die manier heb je je afspraak zwart op wit.

   Afspraak

   De meeste autosloperijen komen op een moment dat het jou uitkomt. Dat betekent dat je aan kunt geven wanneer je thuis kunt zijn en wanneer de sloopauto opgehaald kan worden. Overigens hoef je niet eens thuis te zijn en kun je de sleutel ook in de auto achter laten.

   Vrijwaring en vergoeding

   Ter plekke ontvang je van de autosloperij de overeengekomen vergoeding en het vrijwaringsbewijs. Om het vrijwaringsbewijs te maken heeft een autosloperij gegevens van jou nodig. Je zult je kentekenkaart en tenaamstellingscodes of je oude auto papieren (het overschrijvingsbewijs) aan de medewerker moeten overhandigen. Met behulp van deze documenten kan de autosloperij de auto vrijwaren. U bent na ontvangst van het vrijwaringsbewijs niet meer verantwoordelijk voor de auto.

   Wegenbelasting en verzekering

   De wegenbelasting wordt automatisch stopgezet als jou auto is gevrijwaard. Hier heb je geen omkijken naar. De verzekering moet je zelf opzeggen. Neem contact op met je verzekeraar. In veel gevallen kun je de vrijwaring mailen en krijg je een bevestiging als de verzekering is stopgezet. Het is belangrijk om om een bevestiging te vragen. Op die manier weet je zeker dat de verzekering wordt stopgezet en betaal je geen onnodige kosten.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Hoe verkoop ik mijn auto aan de autosloperij".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl