advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Mercedes-benz 902.6 211cdi
   • 46 min geleden
    Bmw 3er Reihe
   • 1 uur geleden
    Audi Q3
   • 2 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 3 uur geleden
    Mitsubishi Mitsubishi Lancer
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto verkopen voor de export aan een autosloperij

   De wereld is door het internet een stuk kleiner en bereikbaarder geworden. Wat een autofabrikant kan, dat kan jij natuurlijk ook. Wie zegt je namelijk dat je je auto in Nederland moet verkopen. Je kunt bij je auto verkopen export als een reële optie zien. Dit kan tegenwoordig al heel gemakkelijk online. Je moet dan echter wel goed op een aantal zaken letten. Hier lees je een aantal tips die de export van jouw oude auto mogelijk gemakkelijker zullen maken.

   Tussenpersoon

   Als je denkt dat jouw auto meer kans op verkoop maakt als je voor export kiest, dan kun je contact opnemen met een tussenpersoon. Steeds meer bedrijven specialiseren zich in deze tak van verkopen. Dat komt omdat de regels voor ieder gebied weer net even anders zijn. Zij kennen deze regels en besparen jou daarmee een hoop uitzoekwerk. Soms kun je zelfs je auto direct aan de tussenpersoon verkopen voor een goede prijs. Dan handelen zij daarna zelf de export af.

   Hoge kilometerstand

   Het klinkt je misschien bekend in de oren. Als je een auto wilt kopen dan kijk je vaak als één van de eerste zaken naar de kilometerstand. Als je die te hoog vindt valt de auto automatisch al af. Je bent hier niet de enige in. Veel Nederlanders werken op deze manier. In sommige andere landen wordt daar echter heel anders tegenaan gekeken. Zij zien een auto pas als onbruikbaar als hij echt op is. Hoge kilometerstanden zijn daar niet perse een reden om niet tot koop over te gaan.

   Export voor de onderdelen

   Maakt het je heel veel uit wat er met je auto gebeurt nadat je hem verkoopt? Als het gen oldtimer is of een auto met een speciale band waarschijnlijk niet. Dan kun je hem dus ook aanbieden voor de onderdelen. Veel tweedehands onderdelen zijn in andere landen zeer welkom. Nieuw is simpelweg te duur terwijl de onderdelen in jouw auto nog lang niet versleten zijn. In zo’n geval kan export een goede optie zijn. Zo geef je niet alleen je eigen auto maar ook andere auto’s een tweede leven.

   Kies voor de veilige weg

   Het is waarschijnlijk het beste om iemand in de arm te nemen die weet hoe je auto’s verkoopt voor export. Dit scheelt je een hoop zorgen en je bent er zeker van dat het op de juiste manier gebeurt. Dit is een stuk veiliger dan dat je zelf probeert een voet tussen de deur te krijgen op plekken die wel erg ver van je huis zijn. Zo kun jij al je aandacht richten op het aanschaffen van een nieuwe auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto verkopen voor de export aan een autosloperij".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl