Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 1 uur geleden
  Audi Audi A4
 • 2 uur geleden
  Volvo V40
 • 2 uur geleden
  Citroen C5
 • 3 uur geleden
  Volvo V70
 • 3 uur geleden
  Ford Focus C-max
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Auto verkopen voor onderdelen

Heeft u een auto en wilt u deze verkopen? Dat is mogelijk, ook bij een auto die niet heel veel waard is. In dat geval kan uw auto namelijk gebruikt worden voor de onderdelen. Het is niet lonend voor een autosloperij om een auto te kopen voor de verkoop, maar wel om te kopen voor de onderdelen. Deze onderdelen kunnen nog wat opleveren voor hen, maar is voor uzelf moeilijk om te verkopen.

Sloopauto verkopen voor onderdelen

In ons land worden er bij autosloperijen tegenwoordig steeds minder auto’s te koop aangeboden. Dit komt door de economische crisis. Mensen rijden tegenwoordig gemiddeld wel 1,5 jaar langer door met een auto, dan een paar jaar terug. Dit heeft gevolg voor de markt voor onderdelen. Er ontstaat namelijk een grotere vraag naar onderdelen van auto’s, doordat men langer met een auto rijdt. Er wordt dan door hen de sloopauto onderdelen gekocht bij de autosloperij. Aan de andere zijde van het verhaal, betekent het natuurlijk wel dat er minder onderdelen bij autosloperijen te koop zijn. Dat is wel positief voor uw auto, die is namelijk wat meer waard, door de oude onderdelen die een autosloperij nog kan gebruiken.

De onderdelen van een auto zijn geld waard

Een sloopauto heeft vaak een aantal gebreken. Zo kan de auto defect zijn of schade hebben. Desondanks heeft iedere auto nog onderdelen die misschien hergebruikt kunnen worden. Daarbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld binnenspiegels, koplampen, sturen, een startmotor, een gaskabel of gaspedaal, een airbag, remschijven, banden, velgen, de versnellingsbak of een heel motorblok. Mensen hebben vaak niet door dat er nog heel wat onderdelen gebruikt kunnen worden uit een oude auto. Dit levert niet gelijk heel veel geld op, beschadigingen die heel klein zijn kunnen al heel veel van de prijs doen dalen. Een klant is altijd erg kieskeurig als deze op zoek is naar een bepaald onderdeel. Als deze daarbij ook nog eens keuze heeft uit een aantal verschillende onderdelen, dan is de keuze snel gemaakt. Dat resulteert in het feit dat de onderdelen wat minder waard zijn. Wat er nog aan onderdelen gebruikt kan worden is verschillend per auto. De ene auto heeft namelijk nog heel veel onderdelen die gebruikt kan worden. De andere auto heeft eigenlijk geen enkel onderdeel wat gebruikt kan worden. Ook dan kan de auto nog gebruikt worden. In dat geval kan het oud ijzer nog verkocht worden.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto verkopen voor onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl