Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 3 uur geleden
  Honda Civic 3dr
 • 4 uur geleden
  Volkswagen Golf
 • 4 uur geleden
  Peugeot 205 Gr 1.4 S6
 • 4 uur geleden
  Renault Twingo
 • 6 uur geleden
  Hyundai Ix20
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Hoeveel is mijn sloopauto waard?

Wanneer u betrokken bent geraakt in een ernstig ongeval is de kans op zeer aanzienlijke materiële schade vaak erg groot. Deze materiële schade kan zo groot zijn dat uw voertuig de stempel van sloopauto krijgt opgespeld en dat is natuurlijk zeer vervelend. Praktisch is dit uiteraard niet en daar komt bij dat u ook nog eens rekening dient te houden met een zeer hoog kostenplaatje voor de aankoop van een nieuwe auto. Gelukkig kan de autosloperij u steeds voorzien van een bepaald overnamebedrag voor uw voertuig. Dat bedrag is gebaseerd op verschillende factoren die we graag even stuk voor stuk voor u op een rijtje zetten.

Kostprijs van de auto onderdelen

Het zal u ongetwijfeld reeds zijn opgevallen dat een autosloperij in het merendeel van de gevallen ook auto onderdelen te koop aanbiedt. Deze onderdelen zijn afkomstig uit voertuigen die bestemd zijn voor de autosloop en zijn mee bepalend voor het prijskaartje dat u kunt ontvangen. Veel mensen staan hier onvoldoende bij stil, maar bovenop de basisprijs voor uw sloopauto kunt u ook nog eens een extra prijskaartje ontvangen wanneer er nog bruikbare onderdelen uit het voertuig gehaald kunnen worden. Uw sloopauto verkopen kan u wat dat betreft dus een kleine financiële basis voor de aankoop van een nieuw voertuig opleveren.

De transportkosten?

Veel eigenaars van een sloopauto vrezen dat een beroep doen op een autosloperij ook bepaalde kosten met zich meebrengt. Hoe zal het voertuig namelijk bij de autodemontage geraken? Zeer eenvoudig, die wordt opgehaald door de autosloperij zelf en dat zonder dat u daarvoor kosten moet betalen. Let wel, in het merendeel van de gevallen hanteert de sloperij wel een bepaalde maximale afstand. Bevindt de sloopauto zich buiten deze afstand, dan kunnen er mogelijks wel kosten voor in rekening worden gebracht.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Hoeveel is mijn sloopauto waard?".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl