advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 42 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 43 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 44 min geleden
    Kia Rio
   • 56 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Sloopauto laten ophalen

   Indien u betrokken bent geraakt in een ernstig ongeval en uw voertuig aanzienlijk materiële schade heeft opgelopen waardoor deze als schadeauto of sloopauto wordt bestempeld heeft u doorgaans niet meer de mogelijkheid om deze te verplaatsen. Dat hoeft ook helemaal niet, want uiteindelijk is uw voertuig toch bestemd voor de autosloop waardoor u meteen contact kunt opnemen met een zogenaamde autosloperij. Zij komen uw voertuig vervolgens op locatie halen. De vraag die veel mensen zich in deze situatie echter stellen is of daar mogelijks bepaalde kosten aan verbonden zijn. Wij geven u in dit artikel graag een antwoord op deze niet onbelangrijke vraag.

   Geen transportkosten

   Over het algemeen is het zo dat de kostprijs van het transport zit inbegrepen in de dienstverlening van de autosloperij. Dit wil zeggen dat u als eigenaar van de sloopauto geen extra kosten zult moeten betalen. De autodemontage gaat er namelijk steeds vanuit dat de kostprijs van het ijzer alsook mogelijke nog goed werkende auto onderdelen alle gemaakte kosten wel zullen dekken. Is dat niet het geval, dan is dat het risico dat de sloperij neemt en dient u hier als klant niet voor op te draaien, al bestaat er ook een uitzondering.

   Beperking in afstand

   Indien u over een sloopauto beschikt die u wenst op te laten halen is het namelijk steeds belangrijk om rekening te houden met de afstand van de plaats waar de sloopauto zich bevindt ten opzichte van de autosloperij. Wanneer deze afstand te groot is kan de sloperij er namelijk voor kiezen om het voertuig niet op te halen of wel degelijk de nodige kosten in rekening te brengen. Het is wat dat betreft verstandig om bij een eerste telefonisch contact steeds na te gaan binnen welke straal uw sloopauto zich moet bevinden. Op deze manier voorkomt u vervelende verrassingen en zorgt u er voor dat u nog zoveel mogelijk geld ontvangt voor uw voertuig. Autosloperij.nl komt uw sloopauto altijd gratis ophalen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Sloopauto laten ophalen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl