advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 59 min geleden
    Mercedes-benz C 220 Bluetec
   • 1 uur geleden
    Honda Honda Cr-v
   • 1 uur geleden
    Renault Captur
   • 1 uur geleden
    Renault Captur
   • 1 uur geleden
    Volvo S60
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Verbrande auto of auto met brandschade verkopen

   Helaas kan het je overkomen: je motor is overhit geraakt of er is kortsluiting ontstaan. Omdat je het niet direct merkte, is er onder de motorkap een kleine brand ontstaan die er uiteindelijk toe geleid heeft dat je auto (gedeeltelijk) is uitgebrand. In een erger geval kan je auto ook slachtoffer zijn geweest van vandalisme.Een auto met brandschade is vaak moeilijk, of soms zelfs helemaal niet, te repareren en te verkopen en dus total loss. Omdat een brand snel overslaat, smelten belangrijke auto onderdelen weg. In veel gevallen zal een auto met brandschade dan ook aan het einde van zijn latijn zijn. Waarschijnlijk wil je zo snel en goedkoop mogelijk van je afgebrande auto af. In dit artikel leggen we je uit wat je met een verbrande sloopauto kunt doen.

   Waar breng ik een verbrande auto naar toe?

   Een verbrande of uitgebrande auto kun je naar de autosloperij brengen. De autosloperij zal alle bruikbare automaterialen zoveel mogelijk hergebruiken en recyclen. Jammer genoeg richt een brand vaak erg veel schade aan. Het aantal bruikbare materialen van een uitgebrande auto is daarom vaak nihil.

   Kan ik mijn auto met brandschade ook op laten halen?

   Een auto die volledig uitgebrand is, is lastig te vervoeren. De banden zijn gesmolten en de auto zal daarom moeilijk van zijn plek te rollen zijn. Gelukkig zijn er autosloperijen die gebruikmaken van oprijwagens of vrachtwagens met een takel. Op die manier kunnen ook verbrande auto’s opgehaald worden. Ben je benieuwd welke autosloperijen er in jouw buurt actief zijn? Zoek dan naar een autosloperij in de buurt.

   auto in de brand

   Zijn er kosten verbonden aan het ophalen van de auto?

   Een verbrande auto op laten halen is in veel gevallen gratis. Autosloperijen krijgen een zogenaamde slooppremie of verwijderingsbijdrage voor iedere auto die zijn slopen. Daarmee kunnen ze de kosten van het ophalen (deels) betalen. Informeer van te voren goed naar de mogelijkheden, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Als het erg veel tijd en moeite kost om een auto op te halen, zal niet iedere autosloperij dat kosteloos kunnen doen.

   Krijg ik een vergoeding voor mijn auto?

   Is je auto volledig uitgebrand? Dan is de kans klein dat er nog bruikbare materialen aanwezig zijn. Helaas zal een auto in een dergelijke staat vaak niet veel opleveren. Is je auto slechts gedeeltelijk verbrand en heb je plaatselijk brandschade? Dan kunnen de onderdelen die niet getroffen zijn meestal hergebruikt worden. In een dergelijke situatie is het goed mogelijk dat je een vergoeding krijgt voor je auto. De vergoeding kan variëren van enkele tientjes tot soms wel honderden euro’s voor nieuwere auto’s. Ben duidelijk naar de medewerker die jouw auto taxeert. Als ter plekke blijkt dat de brandschade veel groter is dan gedacht, kan het zijn dat de chauffeur de auto laat staan of niet mee kan nemen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Verbrande auto of auto met brandschade verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl