advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 30 min geleden
    Citroen Xsara Picasso
   • 1 uur geleden
    Audi Audi A3
   • 2 uur geleden
    Ford Focus
   • 2 uur geleden
    Opel Astra Station Wagon
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Transporter
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   De waarde van uw sloopauto

   Hoeveel is mijn sloopauto waard?

   Er komt een tijd dat uw trouwe voertuig verandert in een sloopauto. Hij kan dat eigenlijk de weg niet meer op en op zo’n moment is een auto vaak niets meer waard voor u. Toch kunt u hiervoor nog wel geld ontvangen! Een sloopauto kan verkocht worden aan een autosloop. U krijgt dus geld voor uw oude auto.

   Wanneer kan mijn auto naar de sloop?

   Er zijn verschillende redenen waarom een auto rijp zou kunnen zijn voor de sloop. Het kan hierbij gaan om een technisch defect. Deze moet gerepareerd worden voordat er weer met de auto gereden kan worden. Maar soms kost dit zoveel geld dat het handiger en verstandiger is om een nieuwe auto aan te schaffen. Maar het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat een auto niet meer door de APK komt omdat hij te versleten is. Als er dan veel kosten bij komen kijken, is het ook verstandiger om te kiezen voor een nieuwe auto. U kunt dan uw auto zonder apk verkopen. Daarnaast kan een auto total loss gereden worden tijdens een verkeersongeval. U kunt dan uw auto met schade verkopen.

   In al deze gevallen verandert een auto in een sloopauto waar misschien nog geld voor gekregen kan worden. Hierbij is het wel aan te raden om bij verschillende autosloperijen aan te kloppen en te kijken wat zij er nog voor willen betalen. Zo weet u zeker dat u nooit te weinig ontvangt voor uw sloopauto.

   Zo krijgt u het meeste geld voor de sloopauto

   Een auto wordt een sloopauto als de kosten voor reparatie van de auto hoger zijn dan de waarde van de auto. U kunt uw auto ook inruilen, maar vaak krijgt u meer geld als u uw auto behandelt als sloopauto. Dit betekent dus dat hij naar de sloperij wordt gebracht. Hierbij gaat het er dus om dat u de hoogste prijs ontvangt voor de sloopauto. Er staan op internet veel advertenties van bedrijven die zeggen dat zij de beste prijzen bieden en vaak zit hier ook een gratis ophaalservice bij. Maar als er dan naar een van deze bedrijven gebeld wordt, ontvangt u vaak niet meer dan een oud-ijzer prijs. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Autosloperij.nl, de autosloperij van Nederland, heeft contacten met autosloperijen door heel Nederland. Daarom ontvangt u altijd de beste prijs voor uw sloopauto. Het maakt niet uit of u nu in Den Helder, Maastricht of Groningen woont.

   De waarde van de sloopauto

   Het is goed om te zeggen dat u hierbij niet te hoge verwachtingen moet ontwikkelen. Er worden geen prijzen geboden die overeenkomen met prijzen voor tweedehands auto’s. De auto doet het immers vaak niet eens meer. Toch kunt u wel een eerlijk bod verwachten voor uw auto. Er zijn bedrijven die door het hele land vestigingen hebben zitten, waardoor het ook altijd haalbaar is om in elke uithoek van Nederland auto’s op te halen. Wacht niet te lang met de verkoop, want u betaalt ondertussen wel gewoon wegenbelasting en verzekeringskosten.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "De waarde van uw sloopauto".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl