advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 43 min geleden
    Alfa Romeo Alfa Romeo 159 Sportwagon
   • 44 min geleden
    Mercedes-benz Cla 180
   • 44 min geleden
    Kia Rio
   • 57 min geleden
    Suzuki Baleno
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Wat levert een sloopauto op in 2019?

   Is je auto veranderd in een zogenaamde sloopauto? Dan ben je wellicht benieuwd naar wat je sloopvoertuig anno 2019 nog opbrengt als je hem naar de autosloperij of autosloop toe brengt. Daarom geven we je informatie over de waarde van een sloopauto in 2019. Wil je direct de waarde van je auto direct weten? Dan kun je je sloopauto online aanbieden.

   Factoren

   De waarde van een sloopauto in 2019 is ongeveer gelijk aan de waarde in de eerdere jaren 2018 en 2019. De slooppremies, die autosloperijen ontvangen voor iedere gesloopte auto, zijn ongeveer gelijk gebleven. Een medewerker van de autosloperij die de waarde van sloopauto’s bepaalt, kijkt naar een aantal relevante en belangrijke factoren.

   De belangrijkste factor is de waarde van de gebruikte onderdelen op de tweedehands markt. Het spreekt voor zich dat tweedehands auto onderdelen van een Porsche in de meeste gevallen meer waard zijn dat tweedehands auto onderdelen voor een Fiat. De prijsverschillen zijn te verklaren door marktwerking. Als het aanbod naar een bepaald onderdeel groter is dan de vraag, dan dalen de de prijzen. Is de vraag juist groter dan het aanbod? Dan stijgen de prijzen. Dat betekent overigens niet per definitie dat schaarse auto’s meer waard zijn. Een schaarse auto kan namelijk ook niet gewild zijn.

   Een tweede belangrijke factor is de ijzerprijs van het moment. Hoe hoger de ijzerprijs is, hoe hoger de waarde van het kale chassis is. Bij een ijzerprijs van € 0,10 houdt de autosloperij € 100,- over aan een chassis van 1000 kilogram. Is de ijzerprijs € 0,20? Dan houdt het sloopbedrijf twee keer zoveel over. Hoewel autosloperijen een goed moment proberen te kiezen om hun wrakken te verkopen, kunnen ze niet eindeloos opsparen. Je bent dus deels afhankelijk van de ijzerprijs van het moment.

   Een derde factor is zelf wegbrengen of ophalen. Het spreekt voor zich dat de autosloperij kosten moet maken om jouw voertuig op te halen. Rijdt jou voertuig nog? Dan kun je er voor kiezen om het voertuig zelf in te leveren. Is je voertuig kapot? Dan lever je in veel gevallen een stukje van je vergoeding in om de auto door het autosloopbedrijf op te laten halen.

   Wat levert een sloopauto op in 2019?

   Wat is een sloopauto waard in 2019?

   De waarde van sloopauto’s varieert van enkele tientjes tot soms wel honderden euro’s. In de regel kun je stellen dat een auto minimaal zo’n 10 cent per kilo oplevert. Voor een auto van 1.000 kilo ontvang je een vergoeding van ongeveer € 100,-. Afhankelijk van de staat waarin het voertuig en de belangrijke onderdelen verkeren, kan de vergoeding oplopen. Heb jij een auto waarvan de auto onderdelen erg gewild zijn? Dan levert de auto ook meestal wat meer op. Breng je de auto zelf weg? Dan is de vergoeding hoger dan als de auto opgehaald moet worden op locatie.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Wat levert een sloopauto op in 2019?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl