Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 3 min geleden
  Honda Civic 3dr
 • 10 min geleden
  Kia Sorento
 • 12 min geleden
  Renault Clio
 • 16 min geleden
  Bmw 3er Reihe
 • 23 min geleden
  Mitsubishi Space Star
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands onderdelen campers & caravans

Op vakantie gaan is heerlijk! Sommige mensen houden ervan om te kamperen met een tent, terwijl anderen kiezen voor een luxueus hotel. Tegelijkertijd zijn er een hoop mensen die genieten van de vrijheid die een camper of caravan biedt. Echter, het onderhouden van deze voertuigen kan flink in de papieren lopen. Het zijn namelijk niet alleen de onderdelen van personenauto’s die kapot kunnen gaan, maar ook voor campers en caravans. Reparatiekosten, afhankelijk van de onderdelen die vervangen moeten worden, kunnen soms flink oplopen, waardoor het fijn is om een goedkoper alternatief te hebben. Je kunt in plaats van gloednieuwe onderdelen ook tweedehands en gebruikte camper en caravan onderdelen gebruiken om je camper of caravan te repareren.

Verschillende merken van campers en caravans

De merken van campers en caravans zijn meestal anders dan van normale personenauto’s, waardoor je voor onderdelen bij gespecialiseerde camper sloperijen zal moeten kijken. Een aantal bekende merken van campers zijn bijvoorbeeld Weinsberg, Hymer, Volkswagen Campers, Adria en Dethleffs. Veel camperfabrikanten maken ook caravans, maar je hebt ook een aantal gespecialiseerde caravanbedrijven, zoals Bürstner, LMC, Hobby en Kip. Niet bij alle autosloperijen worden onderdelen van deze merken aangeboden, dus het is slim om van te voren online informatie in te winnen.

Camper en Caravan onderdelen

Onderdelen van campers en caravans

Niet alleen de merken van campers en caravans verschillen ten opzichte van personenauto’s, maar ook het soort onderdelen waar je naar op zoek moet. Naast slijtagegevoelige onderdelen zoals de reminrichting, kunnen er een hoop onderdelen kapot gaan. Zo kunnen bijvoorbeeld de luiken, de verlichting, luifels, het watersysteem en onderdelen van de keuken of douche kapot gaan. Er zijn diverse bedrijven te vinden die onderdelen van campers en caravans aanbieden: zowel nieuw als tweedehands.

Voordelen van tweedehands onderdelen

Voor gebruikte onderdelen kun je terecht bij gespecialiseerde sloperijen, waar ook caravans en campers worden gedemonteerd. De oude camper of caravan beschikt vaak nog over bruikbare onderdelen, die hergebruikt kunnen worden. Een van de grootste voordelen van het gebruiken van deze tweedehands onderdelen is dat het enorm in de prijs kan schelen. De onderdelen worden vaak voor minder dan de helft van de originele nieuwprijs aangeboden, waardoor het bij duurdere producten soms wel honderden euro’s kan schelen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands onderdelen campers & caravans".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl