advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 23 min geleden
    Ford Ka
   • 27 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 29 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 35 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 44 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Help! Ik krijg mijn auto niet verkocht, wat nu?

   Je bent ten einde raad! Je krijgt je trouwe bolide, die jou de afgelopen tien jaar nooit in de kou heeft laten staan, niet verkocht. Omdat het je financieel voor de wind is gegaan, wilde je graag een upgrade. Je kocht een nieuwe auto en had verwacht je oude snel te kunnen verkopen. Toch blijkt het tegendeel de harde waarheid. Je vraagt slechts een paar honderd euro voor je auto, maar je hebt eigenlijk geen enkele serieuze reactie gehad. Niemand wil je auto kopen! De verzekering loopt ondertussen door en binnenkort moet de auto weer worden gekeurd. Ondanks dat je geen hoge kosten verwacht, wil je toch zo snel mogelijk van je auto af. Kies dan voor de eenvoudige weg: de autosloperij is je koper!

   Auto naar de sloop

   Je had er nog niet eerder bij stil gestaan, maar je auto is veranderd in een sloopauto. Helaas is er geen enkele particuliere koper of handelaar die de auto nog wil overnemen. Je enige uitweg is de autosloperij of autosloop. De maandelijkse verplichtingen lopen immers door en dat is sonde als je de auto niet meer nodig hebt. Wat je misschien niet wist, is dat de autosloperij voor vrijwel iedere auto een vergoeding kan betalen. Die vergoeding is afhankelijk van diverse factoren, maar is vaak minimaal zo’n 50 tot 100 euro. Zij hergebruiken de auto onderdelen en recyclen het metaal. De vergoeding die een autosloperij betaalt is daarom hoger voor schaarse auto’s die nog steeds veel rondrijden en voor zware auto. Zo kan de vergoeding oplopen tot soms wel honderden of duizenden euro’s. Meer informatie over de waarde van je sloopauto vind je hier.

   Help ik krijg mijn auto niet verkocht

   Hoe werkt het?

   Je auto naar de sloop brengen is tegenwoordig een fluitje van een cent. Zoek een autosloperij in de buurt uit en rij er naar toe. Je hoort ter plekke wat jouw auto nog opbrengt en krijgt een vrijwaringsbewijs als je je auto verkoopt. Wil je van te voren weten waar je aan toe bent? Dan is het verstandig om van te voren contact op te nemen en eventueel om meerdere autosloperijen te vergelijken. In veel gevallen kan de autosloperij je telefonisch al aangeven wat de vergoeding voor jouw auto zal zijn.

   Help! Niemand wil mijn kapotte auto kopen

   Is je auto kapot en een zogenaamde schadeauto? Dan is het nog vervelender als niemand je auto wil kopen. Je was in de veronderstelling dat je je auto zelf naar de sloperij moest brengen en omdat je niemand met een aanhanger kent, had je verwacht dat dit gepaard zou gaan met flinke kosten. Gelukkig zijn er genoeg autosloperijen die een gratis ophaalservice aanbieden. Dat wil zeggen dat ze jouw auto op locatie kunnen ophalen. Deze dienst is meestal gratis. Je hoeft dus niet zelf aan de slag en dat scheelt in de portemonnee.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Help! Ik krijg mijn auto niet verkocht, wat nu?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl