advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 11 min geleden
    Rimor ----
   • 24 min geleden
    Skoda Citigo
   • 30 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 30 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 31 min geleden
    Toyota Starlet
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Koelvloeistof expensievat

   Het koelvloeistof expansievat is een tank die onderdeel uitmaakt van het koelsysteem van een auto. Als een auto gebruikt wordt, dan wordt er gebruik gemaakt van koelvloeistof om de motor en andere onderdelen op temperatuur te houden en je auto te behoeden voor oververhitting. De koelvloeistof zet door de warmte uit en omdat het koelsysteem een gesloten systeem is, moet de koelvloeistof ergens naartoe. Daarvoor is het expansievat. Als de motor is uitgeschakeld en het systeem afkoelt, dan koelt de vloeistof ook weer af en loopt het vanuit het expansievat terug in het koelsysteem.

   Problemen met het koelsysteem

   Er kunnen problemen ontstaan met het koelvloeistof expansievat. Dat kun je op verschillende merken. Er kan bijvoorbeeld meer koelvloeistof verbruikt worden dan dat de bedoeling is (bijvoorbeeld door een lekke koppakking), er kan damp ontstaan tijdens het rijden, de radiator van je auto kan lek gaan, de klemmen waarmee het expansievat is bevestigd, kunnen losraken of het koelvloeistof expansievat kan overlopen als je in de auto rijdt. Ontstaan er problemen zoals hierboven beschreven zijn? Dan moet er snel actie worden ondernomen. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat er aanzienlijke schade aan de auto ontstaat door oververhitting.

   Koelvloeistof Expensievat

   Reparatie

   Om ervoor te zorgen dat de auto goed genoeg gekoeld kan worden, moet het koelsysteem gerepareerd worden. In het geval van een koelvloeistof expansievat kan er een vervangend onderdeel worden aangeschaft. Je hebt de mogelijkheid om een nieuw vat te kopen, maar dit heeft als nadeel dat je hiervoor een hoge prijs zult betalen. Wil je een goed onderdeel aanschaffen en een aantrekkelijke prijs betalen? Kies er dan voor om een gebruikt koelvloeistof expansievat aan te schaffen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Koelvloeistof expensievat".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl