Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 1 uur geleden
  Toyota Toyota Yaris
 • 1 uur geleden
  Ford Grand C-max
 • 1 uur geleden
  Peugeot 308
 • 1 uur geleden
  Opel Meriva-a
 • 1 uur geleden
  Peugeot 308
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Verlichting

De verlichting van je auto is ontzettend belangrijk en je kunt er flinke boetes voor krijgen als dit niet in orde is. Met verlichting ben je namelijk beter zichtbaar en kun je zelf beter zien in het donker. Daarom is het zaak om bij defecte verlichting zo snel mogelijk in te grijpen. Dit kun je zelf doen, maar het kan ook snel in een garage geregeld worden. Lees in dit artikel meer autoverlichting. Of lees meer over achteruitrijlichten, remlichten, stadslichten en achterlichten

De onderdelen

De lampen van een auto bestaan uit verschillende onderdelen, dus het zou zomaar kunnen zijn dat je niet alles hoeft te vervangen. Als het lampje niet meer werkt, vervang je alleen de lamp en als alleen de behuizing beschadigd is, hoef je niet ook de lamp te vervangen. De onderdelen zijn los van elkaar te verkrijgen. Het belangrijkste is dat je goed oplet of ze bij jouw type en model auto passen. Zorg dat het allemaal goed werkt, want bij een APK wordt je auto anders afgekeurd.

Verlichting auto

De installatie

Als je weet welk onderdeel je moet hebben, kun je deze zelf aanschaffen. Is alleen het lampje kapot? Dan ga je uiteraard voor een nieuw product. Is de behuizing stuk? Dan kun je ook kiezen voor tweedehands. Op die manier bespaar je makkelijk geld. Het installeren van een lampje is vaak eenvoudig, terwijl de behuizing vaak wat moeilijk is. Weet je niet hoe je te werk moet gaan? Breng dan een bezoekje aan een garage in de buurt, zodat je weer snel goed verlicht de weg op kunt.

 

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Verlichting".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl