advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 9 min geleden
    Volvo V50
   • 18 min geleden
    Renault Clio
   • 32 min geleden
    Renault Clio
   • 41 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 44 min geleden
    Ford Focus
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Wat is mijn auto waard?

   Wilt u uw oude auto verkopen, maar heeft u er geen idee van hoeveel deze precies waard is? De waarde van de auto waarover u beschikt is nochtans niet zo lastig te bepalen, in tegendeel. Wel houden veel mensen er geen rekening mee dat verschillende factoren een invloed hebben op de actuele waarde van de auto waarover ze beschikken. Neem nu bijvoorbeeld een sloopauto. Volgens veel mensen heeft een dergelijke auto absoluut geen enkele waarde meer. Dat is evenwel niet het geval, in tegendeel. Een sloopauto vertegenwoordigt net als eender welk ander voertuig steeds een bepaalde waarde, al was het maar omdat er ijzer in is terug te vinden. Wilt u eveneens weten hoeveel uw auto ongeveer waard is? Wij helpen u alvast graag op weg.

   Hoe wordt de waarde van een auto bepaald?

   Beschikt u over een oude wagen en bent u bent dat deze geen enkele waarde meer heeft? De realiteit is vaak anders. De waarde van een oude auto wordt doorgaans op verschillende manieren bepaald. In eerste instantie is er de waarde van de zogenaamde carrosserie, maar daarnaast wordt er eveneens gekeken naar eventuele nog bruikbare onderdelen. Ondanks het feit dat een auto sterk verouderd is, is het niet ondenkbaar dat er nog onderdelen in terug te vinden zijn die dienst kunnen doen in een ander voertuig. Met al deze factoren houdt een autosloperij rekening bij het bepalen van de overnameprijs. Soms krijgt u daarom geld voor een sloopauto!

   Prijsverschil tussen potentiële overnemers

   Vooraleer uw auto te verkopen is het altijd interessant om even een vergelijking uit te voeren. Een dergelijke vergelijking kan aan het licht brengen dat er een (aanzienlijk) verschil in prijs bestaat tussen de diverse potentiële overnemers. Het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat een autosloperij een zeer uiteenlopende prijs kan hanteren. De ene sloperij zal u dan ook altijd een hogere overnameprijs aanbieden dan een andere. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. U dient in principe bij het overlaten van een sloopauto nooit rekening te houden met kosten. Het enige waar u bij stil dient te blijven staan is dat een sloperij soms kosten kan aanrekenen wanneer de sloopauto zich op grote afstand bevindt. Wanneer u een autosloperij uit de regio contacteert is dat meestal geen probleem. Wilt u het beste uit zijn? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met ons Autosloperij.nl. Uw auto wordt dan altijd gratis opgehaald.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Wat is mijn auto waard?".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl