Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 14 min geleden
  Onbekend voertuig
 • 33 min geleden
  Ford Fiesta
 • 38 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 1 uur geleden
  Volvo V50
 • 2 uur geleden
  Lexus Lexus Rx400h
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Het dienstenpakket van autodemontagebedrijven

Veel mensen vragen zich tegenwoordig nog steeds af wat autodemontagebedrijven precies doen. Uiteraard zorgen ze er voor dat sloopauto’s worden gerecycleerd, maar er is meer. Ook het verwijderen en verkopen van tweedehandse auto-onderdelen behoort bijvoorbeeld tot het dienstenpakket. Bent u ook benieuwd wat een autodemontagebedrijf voor u precies kan betekenen? Aarzel dan niet langer, lees snel verder en u komt het allemaal te weten!

Wat doet een autodemontagebedrijf precies?

Veel mensen denken dat een autodemontagebedrijf enkel en alleen een sloopauto kan recycleren, maar er is meer. Uiteraard is dit de eerste taak van een autodemontagebedrijf, maar daarnaast bieden ze mensen bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om tweedehandse onderdelen aan te kopen. Wanneer er een sloopauto bij een autodemontagebedrijf binnen wordt gebracht wordt deze namelijk in eerste instantie gecontroleerd op nog bruikbare onderdelen. Zijn er bruikbare onderdelen, dan worden deze verwijderd waarna ze op de tweedehandse markt verkocht worden. Op deze manier kunt u een defect met uw auto op zeer eenvoudige wijze herstellen en dat zonder dat het u veel geld kost.

Autodemontagebedrijf bij u in de buurt

Hier op Autosloperij.nl kunt u een overzicht vinden van de beste autodemontagebedrijven bij u in de buurt. Wanneer u een sloopauto heeft is het sowieso belangrijk om te kiezen voor de diensten van een autosloperij bij u in de buurt. Alleen op die manier zorgt u er voor dat er geen onverwachte kosten komen kijken bij het ophalen van uw auto. Wanneer de sloopauto zich binnen een straal van een bepaald aantal kilometer buiten de autosloperij bevindt kan dat er immers voor zorgen dat u bepaalde kosten moet betalen. Bent u ook op zoek naar een kwalitatief en efficiënt autodemontagebedrijf? Aarzel dan niet langer en ontdek ze snel hier bij Autosloperij.nl!

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Het dienstenpakket van autodemontagebedrijven".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl