Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen Zaandam

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Zaandam

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloperijen en autoslopen Zaandam

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 4 mogelijkheden gevonden in Zaandam.

 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Volvo V50 uit
  14 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Opel Astra-g uit
  19 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Opel Insignia Sports Tourer Sw uit
  26 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Seat Leon uit
  27 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Peugeot 206 uit
  33 minuten geleden

Autodemontagebedrijf in Zaandam

Woont u in Zaandam of omgeving en heeft u een oude of defecte auto die u graag wilt verkopen? Neem dan snel contact op met onze autosloperij! Wij kopen allerlei soorten sloopauto’s, waaraan u een mooi bedrag overhoudt! Naast het kopen van auto’s kunt u bij onze autosloop ook terecht voor het kopen van auto onderdelen.

Autosloperij Zaandam

Een mooi bedrag voor uw oude of defecte auto!

U kunt in Zaandam snel en eenvoudig uw oude of defecte verkopen door direct contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door ons te bellen. Wij zijn elke dag, 24/7, te bereiken. U zal dan één van onze vakkundige medewerkers aan de lijn krijge, die een aantal zaken met betrekking tot uw oude auto door zal nemen. Dit wordt gedaan, zodat er een bod op uw auto kan worden uitgebracht. Vindt u dit voldoende, dan heeft u uw auto aan ons verkocht! Onze sloopauto ophaaldienst zal uw auto binnen 3 uur op komen halen op de afgesproken plaats. Hier ontvangt u van ons het afgesproken bedrag en de vrijwaring van de RDW. Als u liever uw gegevens voor ons achter wil laten, zodat wij contact met u op kunnen nemen dan kan dat ook. Op onze website vindt u een formulier waarin u dan uw kenteken, naam, telefoonnummer en e-mailadres voor ons kunt achter laten. Zodra dit formulier door ons is ontvangen zullen wij binnen 10 minuten contact met u opnemen. Aan de telefoon worden een aantal punten doorgenomen, waarna een taxatie zal worden gedaan. Als u dit een goed bod vindt, kopen wij binnen 3 uur uw auto en ontvangt u van ons direct contant geld en het RDW vrijwaringsbewijs.

Sloopauto Zaandam

Divers aanbod auto onderdelen in Zaandam

Onze autosloperij houdt zich ook bezig met het verkopen van auto onderdelen in Zaandam en beschikt over een divers aanbod. Zo hebben wij nieuwe auto onderdelen, gebruikte onderdelen en slooponderdelen. Om een aanvraag te doen kunt u op onze website het tweede formulier invullen.

Autosloperijen & autoslopen Zaandam

Autosloperijen en autoslopen Zaandam

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Zaandam! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Zaandam uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl