advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 1 uur geleden
    Opel Agila
   • 2 uur geleden
    Bmw 218d Gran Tourer
   • 7 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 7 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Demontage & hergebruikte auto onderdelen

   Je auto staat bij de garage voor de jaarlijkse apk keuring. Helaas is gebleken dat je banden niet meer voldoende profiel hebben en dat de voorlampen niet voldoende licht doorlaten. Het kostenplaatje wat jou door de garage gepresenteerd is, is zo hoog dat je het eigenlijk niet kunt betalen. Omdat je de auto nodig hebt voor dagelijks gebruik, ga je al op zoek naar een alternatief. Op het internet lees je verhalen over tweedehands auto onderdelen, maar zelf ben je hier nog niet bekend mee. In dit bericht geven we je meer informatie over demontage en hergebruikte auto onderdelen

   Demontage onderdelen

   Een oude auto die zijn beste tijd heeft gehad, belandt in veel gevallen als sloopauto op de sloop. De sloperij recyclet deze auto’s. Dat betekent dat ze vloeistoffen uit de auto verwijderen, bruikbare onderdelen demonteren en de carrosserie samenpersen. De bruikbare onderdelen zijn erg belangrijk in dit proces, omdat er een enorme markt voor tweedehands auto onderdelen bestaat. Onderdelen die zijn gedemonteerd, worden gecontroleerd en indien nodig gereviseerd. Daarna worden ze opnieuw te koop aangeboden. Het is immers sonde om nieuw onderdelen aan te schaffen als er voor een betere prijs onderdelen te koop zijn die dezelfde rol kunnen vervullen.

   Wat kosten hergebruikte auto onderdelen?

   De prijzen van hergebruikte onderdelen variëren enorm. Het hangt voornamelijk af van het soort onderdeel dat je zoekt. Toch krijg je in de regel vaak al snel 50% korting op een product. De korting kan in sommige gevallen oplopen tot wel 90%. Een autoradio die je online € 80,- kost, is in gebruikte staat soms voor € 10,- te koop. Hetzelfde geldt voor autobanden. Zoek je een specifieke band met een goed profiel? Dan kun je het eens proberen bij de autosloperij. Op een set van 4 banden scheelt dit al snel een paar honderd euro. Het profiel is gecontroleerd en nog bruikbaar. Het scheelt soms slechts 1 milimeter!

   Hoe zit het met de garantie?

   Sommige autosloopbedrijven zijn zo zeker van hun zaak dat ze hergebruikte en demontage onderdelen aanbieden met garantie. Het grootste voordeel voor de consument is natuurlijk dat je weet dat je geen kat in de zak koopt. Goedkoop is soms duurkoop, dus als het mogelijk is om een onderdeel met garantie aan te schaffen, is dit een slimme keuze. De garantie verschilt per autosloperij of onderdelenbedrijf en varieert van 1 maand tot 3 maanden of soms zelfs een jaar.

   Voor wat voor gebruikte onderdelen kan ik op de sloop terecht?

   Je kunt op de autosloperij auto onderdelen van verschillende merken aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan Mercedes Benz, Volkswagen, Toyota, Audi, Peugeot, Renault, Hyundai en Citroën. Hieronder vind je een overzicht van veel gekochte tweedehands auto onderdelen:

   Aandrijfas, ABS, Accu, Achterbumper, Portier, Achterlicht, Airbag, Airco, Antenne, Autoradio, (Auto)banden, Bobine, Bodemplaat, Spiegel, Contactslot, Cruisecontrol, Dakrails, Dakspoiler, Dashboard, Dorpel, Gasveer (achterklep), Gaspedaal, Gordel, Handremkabel, Injectiepomp, Katalysator, Richtingaanwijzer, Koplamp, Licht, Motor, Motorkap, Navigatiesysteem, Nokkenas, Oliepeilstok, Oliepomp, Ontsteking, Remblok, Reservewiel, Richtingaanwijzerschakelaar, Ruitensproeierpomp, Ruitenwisserarm, Sigarettenaansteker, Stuurbekrachtiging, (Afneembare) trekhaak, Uitlaat, Versnellingspook, Wieldop, Wiel, Zonneklep.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Demontage & hergebruikte auto onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl