Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen Kampen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Kampen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Autosloperijen en autoslopen Kampen

Op zoek naar een autosloperij, auto inkoop bedrijf of een bedrijf voor auto onderdelen of materialen? Er zijn 3 mogelijkheden gevonden in Kampen.

Sloopauto ophaaldienst Kampen

Direct een gratis taxatie van uw auto! Sloopauto kenteken

Auto onderdelen Kampen

Zoek auto onderdelen voor uw auto! Sloopauto kenteken
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Citroen C3 Pluriel uit
  10 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Bmw 3er Reihe uit
  29 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Fiat Ducato 2.2 Jtd uit
  31 minuten geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Ford Fiesta uit
  1 uur geleden
 • Aanvraag
  Aanvraag voor een Renault Megane uit
  1 uur geleden

Autosloperij in Kampen

Heeft u een tweedehandsauto die total loss is? Door deze als sloopauto te verkopen aan onze autosloperij houdt u hier toch nog een goed bedrag aan over! Naast het kopen van sloopauto’s is ozne autosloper druk met het verkopen van auto onderdelen.

Is uw auto total loss? Ook hier kunt u een goed bedrag voor ontvangen!

Bent u woonachtig in Kampen of omgeving en wilt u uw tweedehands auto die total loss is als sloopauto aanbieden? Neem dan direct contact op met onze autosloperij! Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag telefonisch voor u klaar. Via de telefoon bespreekt u samen met één van onze collega’s de mankementen aan uw auto. Aan de hand hiervan wordt een bod op uw auto uitgebracht. Vind u het bod voldoende, dan komt onze sloopauto ophaaldienst uw auto op locatie ophalen. Hier krijgen wij van u uw autopapieren en ontvangt u van ons contant geld en de RDW vrijwaring. Onze autosloperij biedt u ook de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten op onze website. Hiervoor kunt u het eerste gegevensformulier invullen. Als dit formulier is binnengekomen bij onze autosloperij zullen wij binnen 10 minuten contact met u opnemen. Met onze collega neemt u een aantal zaken over uw auto door, waarna een prijsbepaling wordt gedaan. Als u dit bedrag accepteert komt onze ophaaldienst naar de door u gekozen locatie om uw auto op te halen. Hier ontvangt u van ons direct contant geld en het vrijwaringsbewijs van de RDW.

Groot assortiment auto onderdelen in Kampen

Woont u in Kampen of omgeving en bent u op zoek naar een auto onderdeel, dan helpt onze autosloper u graag verder! Wij beschikken over een groot assortiment, bestaande uit nieuwe onderdelen, gebruikte onderelen en slooponderdelen. Een aanvraag doen voor een bepaald onderdeel kan via onze website. Hier kunt u het tweede gegevensformulier invullen.

Autosloperijen & autoslopen Kampen

Autosloperijen en autoslopen Kampen

Autosloop, autodemontagebedrijf of autosloperij in Kampen! Kies een autosloperij, auto afbraak bedrijf of autosloop in Kampen uit voor info over die autosloperij. Snel uw sloopauto verkopen, sloopauto aanbieden of auto weg laten slepen? Onze ophaaldienst koopt uw sloopauto, schadeauto, kapotte auto, oude auto, brommobiel, auto met verlopen apk, zonder apk of keuring of tweedehands auto met een kapotte koppakking, turbo, versnellingsbak, motor, distributieriem of koppeling en komt uw sloopauto ophalen of auto wegslepen! Zoek naar sloopauto onderdelen, tweedehands auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen of nieuwe auto onderdelen! Ook sloopauto inkoop en ophaalservice

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl